Lazysundays 2019

Lazysundays 2019

een initiatief van SafeShops.be

WAT IS ER TE DOEN?

Wat is een Lazy Sunday?

Je kent zé wel. Die zondagen dat je geen plannen of zelfs geen zin hebt om wat dan ook te doen.
Die zondagen dat je thuis geniet van een paar uurtjes rust om je favoriete serie te binge-watchen, een boek te lezen of simpelweg te hangen.

Met Lazy Sunday komt daar vanaf 26 mei verandering in. Het is vanaf nu ook een dag om languit onderuit en vanuit je ‘luie zetel’  te genieten van de beste online  shopping deals en dit gedurende slechts 24 uur! Snel zijn die dag is de boodschap!

De Lazy Sundays zijn een tijdelijk en kortstondig event ter promotie van het online winkelen. Op 26 mei aanstaande (jaja, de dag van de verkiezingen) en voor slechts 24 uur verwennen vele webshops je met exclusieve kortingen en aanbiedingen. En De Boomdokter doet hieraan mee!


Veilig shoppen bij webshops die zich aan de regels houden

Alle deelnemende webshops zijn lid of kandidaat-lid van SafeShops.be. Dat betekent dat ze voldoen aan alle wettelijke en ethische vereisten, dat ze jouw privacy en consumentenrechten respecteren en dat jij bij SafeShops.be terecht kan, als je vragen of klachten hebt. Betrouwbaar online shoppen

Exclusieve deals

Een goede deal is een veilige dealHet belang van het SafeShops.be kwaliteitslabel

Om aanvaard te worden als lid van SafeShops.be, moet een webshop aan strenge voorwaarden voldoen. Zo moet hij wettelijk in orde zijn en ook kunnen bewijzen dat hij al jouw rechten respecteert. Eens hij lid is, mag hij het kwaliteitslabel van SafeShops.be op zijn site afbeelden. Voor jou is het een garantie van betrouwbaarheid en veiligheid.

Via de Lazy Sundays willen we dit beter bekend maken door bij hen op een veilige manier van exclusieve aanbiedingen te genieten. Want onthoud vooral: een goede deal is een veilige deal!

Een tip

Schrijf je hier in voor de alerts van lazysundays. Dan ontvang je een beperkt aantal herinneringsmails met de meest waanzinnige promoties. Zo mis je geen enkele droompromotie!

Jouw Lazysundays CODE:

Lazysundays2019


Dubbele woelvork 5 tanden – Polet

11 mei 2020

Hakselaar XYLOCHIP 100 DA – Rabaud

24 april 2020

Grijper voor minigraafmachine Jansen MB-2000, Jansen-Versand

24 april 2020

 

Wil je tips van een expert om je tuin te onderhouden?
Abonneer je en ik hou je op de hoogte!

Door je in te schrijven ontvang je een waarschuwing nog vóór er een speciale actie is. Laat je dus niet meer verrassen en schrijf je nu in!


 

Heeft dit artikel je geholpen? Deel ons artikel!