Bomen snoeien, boomverzorging en onderhoud

Gezondheid van binnenuit, van onderen naar boven. Wat je niet meteen ziet is vaak het belangrijkste. De Boomdokter ontwikkelde een extra zintuig en herkent dankzij een uitgebreide monitoring de eerste verschijnselen van een falende gezondheid van jouw boom. Hoe vroeger hij dit bespeurt, des te kleiner de kans dat je boom zich verandert in een zieke patiënt die je nachtmerries bezorgt.

De Boomdokter zijn ervaring wordt als sinds 1999 opgebouwd. Gedurende de voorbije 20 jaar ben ik niet gestopt met het brengen van de meest kwaliteitsvolle boomverzorging. Tesamen met onze gecertificeerde boomverzorgers leveren we een service van het hoogste niveau. 

Beter voorkomen dan genezen

Regelmatig onderhoud van je bomen is een must. De juiste kennis over bomen is noodzakelijk om eventuele problemen tijdig te ontdekken én om de juiste remedie toe te passen. 

Voorkomen van ziektes kan alvast door de bodem, de wortels en de juiste voeding op peil te brengen, zodanig dat jouw boom weelderig bloeit en een rijke kruin vormt waarmee de waarde van je eigendom zienderogen verhoogt. 

Snoeien kan maar is niet de oplossing voor eender welk probleem